Specialisten

Romy en Cristiaan van Uniecker Wonen: persoonlijk en transparant

Bij de aan- of verkoop van een woning is het inschakelen van een makelaar niet verplicht, maar wel verstandig. Daar waar jij helemaal verliefd door je droomhuis loopt en alleen de sterke punten ziet, laat een makelaar zich niet leiden door emoties en zet je weer met beide benen op de grond als dat nodig is.

Bij de verkoop van je huis kun je tijdens bezichtigingen gewoon weg gaan en hoef je er niet bij te zijn als potentiële kopers door jouw privévertrekken rondlopen en de ooit met veel liefde gekozen keuken hardop afkraken. Maar er zijn veel meer voordelen. Een makelaar kent de locale huizenmarkt, kan voor jou deskundig onderhandelen over de (ver)koopprijs en heeft het antwoord op al je vragen. Kortom: een goede makelaar is het geld zeker waard.

Uniecker Wonen

Romy Olthof en Cristiaan van ’t Slot hebben beiden een jarenlange ervaring als makelaar en besloten in 2016 hun krachten te bundelen in Uniecker Wonen Makelaars in Ermelo. Je kunt bij hen terecht voor de aan- en verkoop van een woning en Cristiaan is daarnaast ook nog taxateur. Doordat ze geen pand hebben op een dure A-locatie en ook geen back-office, kunnen ze de bemiddelingskosten voor hun klanten laag houden. Over die kosten zijn ze volledig transparant, die staan gewoon op de site. Je komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan. Als je zowel de koop van je nieuwe woning als de verkoop van je oude huis aan Uniecker Wonen overlaat, dan kom je ook nog in aanmerking voor een voordelige packagedeal.

Doordat Romy en Cristiaan zelf de telefoon aannemen, zijn de lijnen letterlijk kort. Ze zijn persoonlijk in het contact, flexibel in hun bereikbaarheid en ze nemen elkaar waar bij ziekte en tijdens vakanties. Dat betekent dat jouw dossier nooit stil ligt. Als er een bezichtiging heeft plaats gevonden, krijg je altijd een terugkoppeling en ze doen er alles aan om je zoveel mogelijk te ontzorgen. Klanten waarderen die persoonlijke benadering en heldere communicatie enorm en Uniecker Wonen heeft dan ook een hoge klanttevredenheidsscore op Funda.

Tips voor een snelle verkoop

Om je huis snel te kunnen verkopen, zijn goede foto’s op Funda en andere verkoopsites heel belangrijk. Uniecker Wonen zorgt vanzelfsprekend voor een professionele fotograaf, maar Romy of Cristiaan zijn ook altijd aanwezig bij de fotosessie. Het is voor jou als klant prettig dat er iemand bij is die je kent en ze zorgen dat alles soepel verloopt. Overigens is het ook zo dat beide makelaars altijd een rondje met hun klant door het huis lopen voordat het in de verkoop komt. Ze geven dan advies over het verkoopklaar maken van de woning. Vaak is het beter om een felgekleurde muur neutraal over te schilderen en klein achterstallig onderhoud nog even aan te pakken. Kleine investeringen die de verkoop positief beïnvloeden.

Een huis kopen vanaf een tekening

Uniecker Wonen is vooral werkzaam in Ermelo en Harderwijk. Het makelaarskantoor verkoopt ook woningen uit naam van de projectontwikkelaar van het nieuwbouwproject Harderweide. Een huis kopen vanaf een bouwtekening is zo makkelijk nog niet, omdat je je vanaf papier moet proberen voor te stellen hoe het er allemaal uit komt te zien. Best lastig, zeker als er geen modelwoning is die je kunt bekijken. Romy en Cristiaan helpen je graag om toch een zo goed mogelijk beeld te krijgen en kunnen daarnaast uitleg geven over allerlei andere zaken, zoals de aankoop van de grond. Dus kom gerust langs voor een gratis vrijblijvend gesprek.

Meer weten?

Neem gerust contact op. Klik hier voor een kort filmpje om alvast kennis te maken met Romy en Cristiaan.

Uniecker Wonen Makelaars

Putterweg 15b 

3851 GA Ermelo

0341 217 043

Romy 06 14 51 14 52

Cristiaan 06 17 80 03 12

info@unieckerwonenmakelaars.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.