De Driesprong Ermelo

Ermelo
Actueel aanbod

€ 465.000,- tot € 465.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
212 - 212m2
Kaveloppervlak
357 - 357m2
Inhoud
565 - 565m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Wonen in Ermelo
Wie aan Ermelo denkt, denkt aan het gezonde buitenleven. Wat voor seizoen het ook is, de Veluwe laat zich in Ermelo van haar beste kant zien. Het dorp wordt omringd door paarse heidevelden, prachtige bossen en uitgestrekte wateren, waardoor het een heerlijke plek is om elke dag ontspannen thuis te komen.

Dorp met veelzijdig Veluws karakter
Landhuizen, parken, heidevelden en bossen, Ermelo is een dorp met een veelzijdig Veluws karakter. Op je vrije zaterdagmiddag kun je er heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden. Onderweg tel je schapen, spot je everzwijnen of ontdek je de eeuwenoude sporen van een Romeins legerkamp. Vergeet ook het centrum van Ermelo niet, waar de straten worden gesierd door monumenten als De Oude Kerk, ’t Weitje en Molen De Koe. Je raakt hier nooit uitgekeken!

Volop voorzieningen
De Driesprong ligt in het hart van Ermelo. Het gezellige centrum bevindt zich op nog geen drie minuten fietsen, er zijn meerdere basisscholen en na een drukke dag kun je sporten bij een van de vele sportverenigingen of fitnesscentra.
Een stad bezoeken? Wanneer je in de auto stapt, sta je binnen een halfuur in Harderwijk, Amersfoort of Zwolle.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Driesprong Ermelo
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
47 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 465.000,- tot € 465.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ermelo.

Aanmelden