Slingerpark

Ermelo - Ermelo
Toekomstig aanbod

Over dit project

SLINGERPARK, THUIS IN HET GROEN
Heeft u er altijd al van gedroomd om op een parkachtig landgoed te wonen? In plan Slingerpark op Landgoed Veldwijk kan dat binnenkort! Op het historische, bosrijke terrein met de slingerende paden en stijlvolle bospaviljoens is het heerlijk om te wandelen, maar ook om te wonen. Op korte afstand van het centrum van Ermelo worden in totaal honderd duurzame en comfortabele woningen en appartementen gerealiseerd.
WONEN IN HET BOS OF IN EEN PARK?
In plan Slingerpark wordt een mix aan verschillende woningtypen gerealiseerd. Naast appartementen en grondgebonden huurwoningen, komen er luxe appartementen in zogenaamde parkvilla’s, royale (half)vrijstaande villa’s, halfvrijstaande comfortwoningen (slaapkamer en badkamer op de begane grond) en enkele vrije kavels. En dat in twee verschillende woonsferen, het boswonen en het parkwonen. Wat alle woningen in Slingerpark gemeen hebben, is de reeds aanwezige groene woonomgeving, de natuurlijke aansluiting met het boslandschap en de vele slingerpaden in de omgeving waar het heerlijk wandelen en spelen is.
Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.slingerparkermelo.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Slingerpark
Type woningen
Appartement, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ermelo.

Aanmelden